Företaget

Israelisk "know how" och tillförlitlighet

Provision-ISR är ett israeliskt multinationellt företag, tillverkare av utrustning för kameraövervakning, bildat år 2007. Israel är som land världsledande inom nationell säkerhet och har arbetat terrorismförebyggande i årtionden. All denna kunskap och erfarenhet avspeglas i den höga standard, och tillförlitlighet, som säkerhetstillverkarnas produkter håller. Provision-ISR har specialiserat sig inom CCTV / OCTV (IP video), med produkter som ligger i den absoluta framkanten.

Senaste tekniken och trenderna

Provision-ISR håller sig ständigt uppdaterade på den senaste tekniken och trenderna för att säkerställa att produkterna alltid har de senaste funktionerna, såsom DDA-videoanalys, ansiktsigenkänning och registreringsnummeravläsning (LPR). Detta görs helt utan avkall på den höga driftsäkerheten.

Kunskap är makt

Provision-ISR erbjuder en gedigen kunskapsbank och finns med som stöd hela vägen, både före och efter en leverans. Snabb kunskapsupptagning vid marknadsförändringar och ny teknik. Gratisutbildningar, både genom verkliga möten och via webinars, erbjudes även på löpande basis. Genom att tillhandahålla högsta kunskapsstöd genom hela försäljningskedjan säkerställs en mycket hög kundnöjdhet.

"One stop shop"

Med ett mycket stort sortiment kan Provision-ISR erbjuda allt inom CCTV / OCTV (IP video), samt även kringprodukter såsom PoE-switchar, strömadaptrar och videobaluner. På så vis förenklas inköpen genom att endast behöva en enda leverantör för hela behovet. På samma sätt säkerställs även kompabilitet mellan produkter.

Provision-ISR.se drivs av det svenska företaget Övervakningsbutiken On Net GBG AB som innehar de svenska distributionsrättigheterna för det israeliska varumärket Provision-ISR.


Organisationsnummer: 556684-2414
Adress: Gruvgatan 35B, 42130 Västra Frölunda
Telefonnummer: 031-215999
E-postadress: kontakt@provision-isr.se

Bild
company