Intelligent-PTZ

PROVISION-ISR:s intelligenta PTZ-kameror börjar följa efter så fort det dyker upp en MÄNNISKA och/eller ett FORDON i bilden, kameran zoomar då också in på objektet. Kameran kan också patrullera ett förinställt område. Det är den senaste AI-tekniken och ersätter både vakter och många fasta kameror och kan nyttjas på företag med mindre eller större ytor, lantbruk och privata villor!

Intelligent AUTOTRACKING
De nya Intelligenta PTZ-kamerorna med AUTOTRACKING använder sig av PROVISION-ISR:s nya teknologi för objektigenkänning (DDA) för att följa föremål av intresse (människor, 2-hjuliga eller 4-hjuliga fordon). Det är slut med falsklarm!
Välkommen in i framtiden
Designade för ett brett utbud av applikationer och behov, PROVISION-ISR:s intelligenta PTZ-kameror med AUTOTRACKING ger full kompatibilitet med alla PROVISION-ISR:s enheter och plattformar; Ossia OS och Ossia VMS (mjukvaror på datorer) och Provision Cam2 (mobilapp). För att göra monteringen enkel och snygg så finns det flera olika monteringsfästen för olika miljöer, allt från takfästen och väggfästen till hörnfästen både för inomhus (invinklade) och utomhus (utvinklade)!
Image
PTZ auto track simulazione.jpg