VMS - intelligent mjukvara för PC och MAC

VMS är en avancerad och intelligent programvara, framtagen för Provision-ISRs övervakningssystem, där du kan styra flera Provision-ISR-enheter från en och samma plattform med en mängd funktioner - helt kostnadsfritt!

 

Hantering
Provision-ISRs VMS-mjukvara hjälper dig som är i behov av att hantera storskaligt, komplext videoövervakningsnätverk, såväl som dig som är en mindre användare, på ett enkelt och smidigt sätt.
Image
control_room
Räknare
Provision-ISRs VMS-mjukvara kombinerar räknedata från flera kameror placerade vid in- och utgången vid till exempel en butik, vilket ger realtidsdata om hur många människor som finns i butiken vid en viss tidpunkt. Denna funktion gör det möjligt för butiken att övervaka flöde och hur många personer som befinner sig i butiken, vilket blivit extra efterfrågat under corona med restriktioner om antalet personer som får vistas på vissa ytor samtidigt. Samma funktion kan också användas för fordonsräkning.
Image
counting
Ansiktsigenkänning
Provision-ISRs VMS-mjukvara, tillsammans med tekniken "face detection", ger dig på företaget eller i butiken nya, mycket nyttiga användningsområden där du kan få larm på vissa av dig utvalda personer (exempelvis snattare) eller tvärtom - alla personer som inte är av dig godkända. Databasen för ansikten kan vara så stor som upp till 10 000 ansikten!
Image
face_rec_info