Mobilappen (Cam 2)

Cam 2 - iOS/Android-appen kompatibel med alla enheter från Provision-ISR. Kostnadsfri och överlägsen de flesta betalapplikationer. Även i HD-format för surfplattor.

Image
Apps
Enkel, kraftfull och innovativ
Appen erbjuder dig full kontroll över dina enheter - inklusive livevisning, uppspelning, inställningar och larm - hög säkerhet mot obehörig åtkomst och är användarvänlig för både iOS och Android.
Image
cam_app_mini
Ansiktsigenkänning via appen
Ta med den nya ansiktsigenkänningsfunktionen till din smartphone. Ta foton direkt i appen och lägg till dem i enhetens databas. Välj sedan olika larm för olika ansikten/personer, eller att vissa personer inte skall ge larm alls. Det går även att enkelt söka upp inspelningar endast på specifika personer, direkt i appen.
Image
face_cam2_app
Unika larm
Med PUSH-larm får du inom fem sekunder från en händelse ett videoklipp, exempelvis på inbrott, brand eller översvämning med unik ljudsignal. I kombination med den banbrytande DDA-tekniken får du en larmtillförlitlighet på ett sätt som inte tidigare varit möjligt. Med utomhuskameror kan du stoppa tjuven redan på tomten. Slipp falska bildförändringslarm som de flesta andra fabrikat har problem med - Provision-ISR ligger i den absoluta framkanten med AI-teknik!
Använd linjer
Rita ut linjer för att definiera exakta områden. Specificera sedan unika regler för varje område.
Image
alarm_push
Full kontroll
Mobilappen Cam 2 ger dig verkligen full kontroll. Vid alltifrån uppstart av appen, med gesture lösenord, till uppspelning av inspelat material och layouten av kamerabilderna.